PNL plătește prețul incompetenței și șarlataniei

Timpul scoate la lumină toate farsele și minciunile politicii. Rezultatul acestor alegeri probează cu vârf și îndesat acest adevăr.

Din păcate, cei mai mulți așteaptă să treacă prea mult timp din viața lor pentru a descoperi că au fost înșelași. Așa cum s-a întâmplat cu declarația din campanie a Alinei Ghorghiu: ”USL a fost doar un cadou frumos împachetat, dar înăuntru a fost găunos totul… Știți pentru ce a fost făcut USL? Împotriva domnului Băsescu și a regimului Băsescu.” Problema e că antibăsiștii cu spume între timp au uitat totul, cei mai mulți nu citesc declarația, așa că sunt numai buni de fezandat pentru o viitoare manipulare. Sunt convins că pe pnl-iști, care n-au combătut PSD-ul nici la locale, nici acum, e mai dureros că a intrat Băsescu în Parlament, decât faptul că i-a surclasat PSD-ul.

Acest scor dezastruos al așa – zisului partid de dreapta PNL, plin de psd-iști sub acoperire, e dovada că blatul funcționează sub oblăduirea marelui alb de la Cotroceni, care va tăcea satisfăcut  în păpușoi următorii patru ani. Din când în când va ieși la rampă ca să pară că se opune aroganței psd-iste, mizând pe imaginea de victimă cu care a câștigat în 2014 și pe instituțiile de forță. E tot ce și-a dorit, să fie unicul lider anti-psd, de asta PNL e plin la vârful lui doar de caporali constipați și sergenți speriați de public și de microfon.

Toți vor trebui să-și dea demisia, problema e că în spate sunt alții ca ei, iar în felul ăsta n-are rost să faci politică. Nu poți să faci politică cu tablagii, e o chestiune de elementară diviziune a muncii. Indiferent ce va urma, un lucru s-a dovedit din nou, soarta șarlatanilor și a incompetenților e să iasă pe ușa din dos cu un șut în partea moale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s