Mergând la vot, le faceți doar lor bine

Mark Twain: „Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.”

De ce nu merită să mergi la vot? Pentru că nu ai nimic de câștigat, iar partidele au totul de câștigat. Să vedem  consecințele reale ale votului. Votând, le dați de mâncare celor din partide și familiilor lor. Odată ce i-ați pus pe funcții, urmează să plătiți taxe, din care să-i întrețineți pe acești paraziți, care vă mai și fură pe deasupra, băgând mâna în bugetul public.

Unii din partide sunt angajați pe salarii de 10.000 – 20.000 de lei sau mai mult, în marile companii de stat, iar parte din bani se întorc la partid sau la cei care i-au numit în funcții. Votând, le mai dați posibilitatea să-și deschidă afaceri, marginalizându-i pe antreprenorii liberi. Firmele de publicitate, de construcții sunt ale partidelor și ele iau partea groasă a contractelor. Dacă se fac piețe în centrul orașului, stați liniștiți că nu se fac pentru voi, așa cum cred mulți gură cască. Se fac pentru cafenelele, cluburile și pizzeriile din zonă, care sunt în mâna oamenilor din partide. Unele spală bani, iar puținele locuri care aduc bani, trimit o parte la partid.

Tot acest sistem, toată această morișcă se învârte într-un cerc închis, unde voi prostimea nu aveți acces. Singurul lucru de care are nevoie secta de partid e votul dumneavoastră. Secta de partid e formată din călăii noștri. Practic, noi ne votăm călăii.

Uitați de abureala cu Democrația, nu e în mâinile noastre. Suntem lăsați doar să votăm pe cine vor ei. Din această fundătură nu se poate ieși decât prin boicot electoral.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s