Victoria Americii profunde

Durere mare printre istericii progresiști. Se pare că au luat-o rău în bot. Văd că e plină media la noi, ca și-n America, de trilurile stângii politically correct. Toată campania din State, acoperiții noștri de la principalele televiziuni de știri, dar și site-uri, au fost în spatele lui Clinton. Ei ascultau de ordinele binomului, care e girat de oameni din administrația Obama, vezi controversatul șef FBI sau chiar intervenționistul  ambasador, Hans Klemm. Dar această tabără acum a pierdut puterea în America. S-ar putea ca jelaniile sergenților de presă să-și aibă temeiul în acest joc de domino în care vor cădea toate piesele. Plus de asta, faptul că personaje gen Gușă, rusofil mascat, deplâng înfrângerea lui Clinton, e semnul că nu a câștigat cine și-au dorit rușii.

america-872379_960_720

Oricum, America a votat bine contra politicilor anti – creștine, contra unei familii de escroci care luau bani de la Statul Qatar pentru fundația lor, de la același stat care finanțează și ISIS. Antipatica doamnă e responsabilă cu vârf și îndesat, din poziția de șefă a departamentului de stat, pentru dezastrul numit Primăvara Arabă, care a dus la umflarea monștrilor teroriști islamici. Fundația Clinton a luat bani de la Compania Uraniului din Rusia. Deci cine era mai apropiat de Putin? ”Hilara” sau Trump? Tor ea a dat contracte șpăgi unor firme în schimbul donațiilor făcute de acestea pentru fundație. Așa a ajuns actualul șef FBI să o albească pe fosta primă doamnă încornorată, după ce firma pe care o consilia a făcut  donații în schimbul unor contracte cu statul, iar ulterior James Comey a ajuns șeful FBI. Probabil se pregătește de pușcărie într-o celulă mixtă, alături de rața bătrână și ațoasă, care oricum e open sexual.

Totodată, cu victoria anti – sistem al lui Trump a fost doborâtă mașinăria infernală a establishmentului, formată din mari corporații, presă mainstream și gigantul manipularii mondiale,  Hollywood-ul. În cele din urmă, America profundă a părinților fondatori a înclinat balanța.

God Bless America

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s