Lovitura grea pentru securici

DAS LEBEN DER ANDEREN [GER 2006] aka THE LIVES OF OTHERS ULRICH MUHE DAS LEBEN DER ANDEREN [GER 2006] aka THE LIVES OF OTHERS ULRICH MUHE Date: 2006 (Mary Evans Picture Library) No third party sales.

Securicii au primit o lovitura grea, de aici incolo mai usor cu pretextul luptei anticoruptie pentru a putea asculta si intra in computerele oamenilor. Nu exista planul constitutional nici pana acum, de aici inainte va fi interzis la nivel de lege. Ca nu se vor opri de tot voyeurii astia din servicii, asta e clar. Meseria lor sunt vietile celorlalti, adica ale noastre, ca-n ”The lives of others”. Insa nu vor mai avea senzatia de confort pe care ti-o da lipsa interdictiei.

Plus ca-i asteapta si pe ei penalizarile dupa atatia ani de abuzuri. Pas cu pas, vor fi impinsi  sa-si  reduca influenta din societate. Acum detin  80% din mediul de afaceri, politic si de presa. Aproape tot sefuletii din presa locala si centrala sunt oamenii lor. Intr-un fel, securistii au barat meritocratia in societate. Fara certificat de calitate si permis de munca de la ei, prea multe avansari in anumite domenii nu se mai pot face. Sunt dusmanii cei mai mari a democratiei si a libertatii individuale. A venit timpul ca America sa ne rezolve si problema aceasta. God bless America!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s