De la bară la tribună

stripteaseAflăm de la CNSAS, că senatorul PNL, Doina Tudor, acuzată pentru complicitate la luare de mită, a fost în anii 80”, balerina la barul de noapte ”București”, care era localul protipendadei comuniste. Nicu Ceaușescu, Serghei Mizil, Madălin Voicu frecventau des localul respectiv. A fost racolată de Securitate pentru a avea relații cu străinii care frecventau și ei localul exclusivist.

Din mărturiile multor trăitori în vremea respectivă, am putut afla că Securitatea avea fetițe peste tot. Multe dintre ele au făcut carieră după 90, atât în televiziune, cât și în politică. Această distinsă balerină a ajuns senator PNL, inițial USL. Unul din rezultatele votului antibăsist din 2012.

Experiența de balerină, dansul la bară și cultivarea abilităților diplomatice în relațiile cu străinii se pot dovedi competențe de mare folos în politica dâmbovițeană. În ritmul ăsta îi așteptăm la interval și pe interlopii partidelor care se ocupă cu cumpărarea voturilor din zonele sărace pe care le controlează. Poate se vor sătura să tot adune voturile pentru alții.

Înainte de distinsa balerină roșie, am avut-o ministru pe Aurelia Cristea de la PSD, care la începutul anilor 90” era vânzătoare la un magazin cu scule din Huedin. Din nou un pedigree foarte bun, la fel si multa experienta acumulata, astfel ca anul acesta va fi contracandidatul lui Emil Boc, la Primaria Cluj Napoca.

În concluzie, asta înseamnă să mergi la vot, pentru ca, chipurile, să salvezi democrația. Până nu vor exista alternative, singura soluția este boicotarea alegerilor de către alegători. Delegitimarea clasei politice prin absenteism masiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s