Proteste în stradă și boicotarea alegerilor de către electorat

Casta mafiotă trans partinică  a început anul în forță.  Fac curățenie prin presă pentru a elimina ultimele voci libere. Rămân cățeii care sunt plătiți să se travestească în jurnaliști.

Penalii din Parlament dau atacul din nou împotriva Justiției și a Statului de Drept. Au aliat acum și pe președintele României.

Pe moment nu e altă soluție decât protestul uriaș în strada, făcut și pe timp de zi, altfel totul riscă sa rămână la nivel de socializare stradală.

Va fi nevoie apoi și de boicotarea alegerilor de către alegători. Cu 15 – 20% prezența și cu proteste în stradă, această castă mafiotă care ne conduce va fi delegitimată și șubrezită. Nu va fi maturată, dar va fi slăbită.

Iar în ultima instanța prezența Americii trebuie să se intensifice chiar la limita independenței statului, pentru ca e vorba de o situație de urgența. În orice caz, dacă această castă de mafioți, formată din parlamentari, primii oameni în stat, patronii infractori de televiziuni, vor dărâma Statul de Drept, atunci se poate întâmpla orice.  Rusia lui Putin atât așteaptă.

Dar, există  totuși un dar,  până acum au pierdut toate bătăliile. Insă va trebui luptat zi de zi pe toate căile și în toate tranșeele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s